FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

London: Uhićen muškarac povezan s napadima u četvrtak

LONDON, 22. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Neimenovani muškarac je uhićen upetak poslijepodne u okviru istrage u Stockwellu, jug Londona, koja jepovezana s napadima počinjenim u četvrtak u britanskom glavnom gradu,objavio je Scotland Yard.
LONDON, 22. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Neimenovani muškarac je uhićen u petak poslijepodne u okviru istrage u Stockwellu, jug Londona, koja je povezana s napadima počinjenim u četvrtak u britanskom glavnom gradu, objavio je Scotland Yard.

"Istražitelji su obavili raciju" u Stockwellu i "jedan je muškarac uhićen", rekao je službeni predstavnik Scotland Yarda. Ostale pojedinosti nisu objavljene.

Na postaji podzemne željeznice Stockwell u petak ujutro jedan je muškarac ustrijeljen u akciji koja je "izravno bila povezana s istragom", kako navodi načelnik policije.

Međutim, taj muškarac još uvijek nije identificiran, a televizijska postaja Sky objavila je, pozivajući se na sigurnosne izvore, da on nije imao nikakve veze s napadima u četvrtak.

Policajci koji provode istragu o atentatima koji su se u četvrtak dogodili u Londonu, u petak popodne su pretražili zgradu u četvrti Harrow Road, na zapadu prijestolnice, ali nije bilo uhićenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙