FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Film "Fantastična četvorka" najgledaniji u Velikoj Britaniji

LONDON, 26. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Akcijski film "Fantastičnačetvorka" ("Fantastic Four") došao je na vrh britanske ljestvicenajgledanijih filmova u utorak otkuda je istisnuo animirani film"Madagaskar" koje je proveo tjedan dana na prvom mjestu, priopćio jeScreen International.
LONDON, 26. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Akcijski film "Fantastična četvorka" ("Fantastic Four") došao je na vrh britanske ljestvice najgledanijih filmova u utorak otkuda je istisnuo animirani film "Madagaskar" koje je proveo tjedan dana na prvom mjestu, priopćio je Screen International.

U filmu, koji je ostvario najveću zaradu u Sjevernoj Americi početkom srpnja, radi se o skupini astronauta koji su dobili nadnaravne moći uslijed kozmičke radijacije.

Na treće mjesto pala je romantična komedija "Wedding Crashers" u kojoj glume Owen Wilson i Vince Vaughn. Vaughn i Wilson su dvojica razvedenih muškaraca koji vikende provode upadajući nepozvani na vjenčanja u potrazi za Gospođom Pravom ... bar za jednu noć. Međutim, na društvenom događaju godine, jedan od njih dvojice se zaljubljuje u već zaručenu kćerku (Rachel MacAdams) utjecajnog i ekscentričnog političara (Christopher Walken).

"Rat svjetova" s Tomom Cruiseom pao je na četvrto mjesto.

Na petom je horor "Dark Water", a "Batman: Početak" pao je za dva mjesta na šesto.

Horor "The Descent" također je pao za dva mjesta na sedmo, dok je komedija "Kicking and Screaming" došla na osmo mjesto.

"Gospodin i gospođa Smith" s Bradom Pittom i Angelinom Jolie pao je na deveto mjesto, a indijska komedija "Maine Pyar Kyun Kiya?" na desetom je mjestu britanske ljestvice filmova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙