FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poglavarstvo odbilo izvješće Radio Sinja za prošlu godinu

SINJ, 26. srpnja 2005. (Hina) - Sinjsko Gradsko poglavarstvo nije nadanašnjoj sjednici prihvatilo izvješće Radio Sinja za prošlu godinu,ocijenivši ga, kako su rekli, nerealnim i nepotpunim.
SINJ, 26. srpnja 2005. (Hina) - Sinjsko Gradsko poglavarstvo nije na današnjoj sjednici prihvatilo izvješće Radio Sinja za prošlu godinu, ocijenivši ga, kako su rekli, nerealnim i nepotpunim.

Uređivačka politika Radio Sinja u proteklu razdoblju, kad je na vlasti bila Hrvatska demokratska zajednica, bila je politički obojena i jednostrana, ocijenili su članovi Poglavarstva nove sinjske vlasti (koalicija "Preporod"), koja je na svibanjskim izborima pobijedila HDZ, te je stoga odbila prihvatiti izvješće Radija za prošlu godinu.

Osim toga, zaključeno je da treba promijeniti vlasničke udjele te ustanove, koje su osim grada suvlasnici i ostale jedinice lokalne samouprave cetinskoga područja. To su gradovi Vrlika i Trilj te općine Hrvace, Dicmo i Otok. Naime, Sinj je vlasnik 25 posto, a u financiranju Radija sudjeluje s više od 70 posto.

Zato bi bilo realno da i gradsko vlasništvo bude razmjerno postotku financiranja te ustanove, zaključeno je na sjednici Poglavarstva, s napomenom da se što prije razgovara o tome s ostalim suvlasnicima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙