FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pakistanci nisu povezani s napadima u Šarm el-Šeiku

KAIRO, 26. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Dužnosnik egipatskog ministarstvaunutarnjih poslova negirao je tvrdnje da je šest Pakistanacasudjelovalo u atentatima u Šarm el-Šeiku, piše u utorak dnevnik "AlAhram".
KAIRO, 26. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Dužnosnik egipatskog ministarstva unutarnjih poslova negirao je tvrdnje da je šest Pakistanaca sudjelovalo u atentatima u Šarm el-Šeiku, piše u utorak dnevnik "Al Ahram".

General Mohammed Sharawi, prvi pomoćnik ministra unutarnjih poslova, također je odbacio tvrdnje da su fotografije šest Pakistanaca podijeljene u policijskim postajama.

Egipatski veleposlanik u Pakistanu Hussein Haridi je kazao egipatskoj službenoj novinskoj agenciji da Pakistanci spomenuti u medijskim izvješćima nisu bili upleteni u atentate.

Glasnogovornik pakistanskog veleposlanstva je kazao da su, prema njegovom saznanju, muškarci za kojima se traga samo ilegalni imigranti a ne osobe izravno povezane s bombaškim napadima u Šarm el-Šeiku.

Glasnogovornik je rekao i da je veleposlanstvo poslalo u Islamabad informacije o imenima, fotografijama i brojevima putovnica šest muškaraca, dodavši da su kod brojeva uočene nepravilnosti.

Oko stotinu beduina zadržano je u pritvoru blizu ljetovališta Šarm el-Šeik nakon eksplozija, objavili su u utorak sigurnosni izvori. Oni su privedeni u ponedjeljak i konačan broj osumnjičenih za povezanost s napadima je narastao na 180, a svi su Egipćani.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙