FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poljoprivrednici zapriječili cestu Metković-Doljani

METKOVIĆ, 10. srpnja 2005. (Hina) - Neretvanski poljoprivrednici iUdruga plasteničke proizvodnje iz doline Neretve zapriječili su danasdo 13 sati prometnicu Metković-Doljani, blizu graničnoga prijelazaDoljana između Hrvatske i Bosne i Hercegovine, prosvjedujući zbognelegalnog uvoza poljoprivrednih proizvoda.
METKOVIĆ, 10. srpnja 2005. (Hina) - Neretvanski poljoprivrednici i Udruga plasteničke proizvodnje iz doline Neretve zapriječili su danas do 13 sati prometnicu Metković-Doljani, blizu graničnoga prijelaza Doljana između Hrvatske i Bosne i Hercegovine, prosvjedujući zbog nelegalnog uvoza poljoprivrednih proizvoda.

Upozorili su da zbog nelegalnog uvoza poljoprivrednih proizvoda iz Bosne i Hercegovine, te preko te države i proizvoda iz Srbije i Crne Gore, Makedonije i ostalih zemalja, ne mogu prodati svoje povrće, u prvome redu rajčice i papriku s neretvanskog područja te širega hrvatskog područja.

Zbog prosvjeda na cesti Metković-Doljani i zapriječenoga državnog prijelaza Doljana, bilo je prometnih zastoja, a promet je djelomično tekao preko graničnoga prijelaza Gabele Polja prema Metkoviću.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙