FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Važna obavijest: ispravak vijesti HNA8295 "Antolović razgovarao s latvijskom..."

Hrvatska-ispravakVažna obavijest: ispravak vijesti HNA8295 "Antolović razgovarao s latvijskom..." Državni tajnik Ministarstvakulture Jadran Antolović razgovarao je danas s latvijskomveleposlanicom u Hrvatskoj Ivetom Šulcom i generalnim direktoromLatvijske nacionalne opere u Rigi Andrejsom Žagarsom, priopćeno je iztog ministarstva.

ZAGREB, 25. srpnja 2005. (Hina) -

Molimo korisnike da u vijesti HNA8295 emitiranoj pod naslovom "Antolović razgovarao s latvijskom veleposlanicom" isprave prezime veleposlanice tako da umjesto Šulc treba stajati Šulca.

Ispravljenu vijest objavljujemo u cijelosti.

ZAGREB, 25. srpnja 2005.(Hina) -

Državni tajnik Ministarstva kulture Jadran Antolović razgovarao je danas s latvijskom veleposlanicom u Hrvatskoj Ivetom Šulcom i generalnim direktorom Latvijske nacionalne opere u Rigi Andrejsom Žagarsom, priopćeno je iz tog ministarstva.

Antolović je naglasio da je Hrvatska zadovoljna dinamikom kulturne suradnje i razmjene s Latvijom, dodavši da je Program kulturne suradnje između dvije zemlje ispunio obostrana očekivanja.

Veleposlanica Šulca istaknula je kako Latvija i ubuduće očekuje dobru kulturnu suradnju s Hrvatskom, a posebno s hrvatskim kazališnim kućama pa je tako novoj intendantici zagrebačkog HNK Ani Lederer i Ministarstvu kulture upućen poziv da se Hrvatska predstavi u rujnu na tradicionalnim glazbenim večerima u Rigi.

Uredništvo Hine

(Hina) yaz

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙