FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Antolović razgovarao s latvijskom veleposlanicom

ZAGREB, 25. srpnja 2005. (Hina) - Državni tajnik Ministarstva kultureJadran Antolović razgovarao je danas s latvijskom veleposlanicom uHrvatskoj Ivetom Šulc i generalnim direktorom Latvijske nacionalneopere u Rigi Andrejsom Žagarsom, priopćeno je iz tog ministarstva.
ZAGREB, 25. srpnja 2005. (Hina) - Državni tajnik Ministarstva kulture Jadran Antolović razgovarao je danas s latvijskom veleposlanicom u Hrvatskoj Ivetom Šulc i generalnim direktorom Latvijske nacionalne opere u Rigi Andrejsom Žagarsom, priopćeno je iz tog ministarstva.

Antolović je naglasio da je Hrvatska zadovoljna dinamikom kulturne suradnje i razmjene s Latvijom, dodavši da je Program kulturne suradnje između dvije zemlje ispunio obostrana očekivanja.

Veleposlanica Šulc istaknula je kako Latvija i ubuduće očekuje dobru kulturnu suradnju s Hrvatskom, a posebno s hrvatskim kazališnim kućama pa je tako novoj intendantici zagrebačkog HNK Ani Lederer i Ministarstvu kulture upućen poziv da se Hrvatska predstavi u rujnu na tradicionalnim glazbenim večerima u Rigi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙