FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Varaždin: radionice za jezik i kulturu

VARAŽDIN, 4. srpnja 2005. (Hina) - U sklopu projekta "Mrežaprekograničnog interkulturalnog učenja u regiji Mura - Drava" danas suu Varaždinu počele regionalne radionice za jezik i kulturu pod nazivom"Regionalni trening".
VARAŽDIN, 4. srpnja 2005. (Hina) - U sklopu projekta "Mreža prekograničnog interkulturalnog učenja u regiji Mura - Drava" danas su u Varaždinu počele regionalne radionice za jezik i kulturu pod nazivom "Regionalni trening".

Projekt vrijedan 87.000 eura financiraju Europska komisija, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa te Varaždinska županija. Nositelj projekta je varaždinska Gimnazija, a partneri su joj gimnazije u Čakovcu, Ormožu, Ptuju i Nagykaniszi.

U sklopu projekta do 10. srpnja održavat će se jezične radionice na hrvatskom, slovenskom ili madžarskom jeziku, ovisno o izboru sudionika. Radionice iz kulture, povijesti, ekologije, ljudskih prava i demokratskog građanstva održavat će se na engleskom jeziku.

Sudionici će pred hotelom "Turist" u Varaždinu izvesti i Igru pantomime, kojom će prikazati probleme mladih u regiji, u Čakovcu će za njih biti priređena Potraga u gradu, a u varaždinskoj Gimnaziji i okrugli stol "Bolonjski proces i regionalno povezivanje".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙