FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi

ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Ministarstvo kulture objavilo je pozivza predlaganje programa javnih potreba u kulturi za 2006.
ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Ministarstvo kulture objavilo je poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi za 2006.

Prijedlozi programa, kako se navodi u pozivu, moraju biti dostavljeni na propisanim prijavnicama Ministarstvu kulture do 15. rujna 2005.

Javne potrebe u kulturi, za koje se sredstva osiguravaju iz državnoga proračuna, kako se navodi, jesu kulturne djelatnosti, akcije i manifestacije u kulturi od interesa za Republiku Hrvatsku - programi od nacionalne važnosti koji hrvatsku kulturu stavljaju u europski kontekst, visoke razine kvalitete, naglašeno ekonomični, profilirani u odnosu na osnovnu djelatnost organizatora te oni koji se održavaju kontinuirano.

Predlagatelji programa zaštite i očuvanja kulturnih dobara prijavu programa predaju nadležnom konzervatorskom odjelu.

U okviru javnih potreba u kulturi raspisat će se posebni natječaji za potporu i otkup vrijednih knjiga, poticanje književnog i glazbenog stvaralaštva, proizvodnju filmova te dramsko stvaralaštvo, prevodilaštvo i zaštitu kulturne baštine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙