FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Spar zaposlio 50 novih djelatnika u hipermarketu u Zadru

ZAGREB, 25. srpnja 2005. (Hina) - Zbog povećanog opsega prometa iodličnih poslovnih rezultata ostvarenih u prvih mjesec dana rada prvogINTERSPAR prodajnog centra u Hrvatskoj, tvrtka Spar Hrvatska zaposlilaje još 50 djelatnika sa zadarskog područja u svom hipermarketu uZadru, objavili su iz tvrtke.
ZAGREB, 25. srpnja 2005. (Hina) - Zbog povećanog opsega prometa i odličnih poslovnih rezultata ostvarenih u prvih mjesec dana rada prvog INTERSPAR prodajnog centra u Hrvatskoj, tvrtka Spar Hrvatska zaposlila je još 50 djelatnika sa zadarskog područja u svom hipermarketu u Zadru, objavili su iz tvrtke.

Otvaranjem 50 novih radnih mjesta, kako su pojasnili, broj zaposlenika je povećan na 200, što je 30 posto više od broja zaposlenika koji su primljeni prije početka rada najvećeg hipermarketa na zadarskom području.

Prvi Interspar prodajni centar u Hrvatskoj otvoren je sredinom lipnja u Zadru, a investicija je vrijedna oko 15 milijuna eura.

Tvrtku Spar Hrvatska osnovao je Spar Austria, koji danas zapošljava gotovo 50 tisuća ljudi i godišnje ostvaruje konsolidirani promet od preko sedam milijardi eura. Uz Austriju i Hrvatsku taj je trgovački lanac prisutan i u sjevernoj Italiji, Češkoj, Sloveniji te Mađarskoj.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙