FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Portal posao.hr u grupaciji za zapošljavanje EMEA

ZAGREB, 4. srpnja 2005. (Hina) - Web portal posao.hr postao jeravnopravni partner EMEA Network grupacije, svjetske grupacijetrinaest ponajboljih internetskih stranica i portala za zapošljavanjes područja Europe, Bliskog istoka i Afrike.
ZAGREB, 4. srpnja 2005. (Hina) - Web portal posao.hr postao je ravnopravni partner EMEA Network grupacije, svjetske grupacije trinaest ponajboljih internetskih stranica i portala za zapošljavanje s područja Europe, Bliskog istoka i Afrike.

Udruživanje ponajboljih internetskih stranica za zapošljavanje u EMEA Network grupaciju posloprimcima portala posao.hr povećava mogućnost zapošljavanja u inozemstvu, budući da će se na portalu objavljivati i oglasi za slobodna radna mjesta izvan granica Hrvatske, a životopis na portalu jamči im dostupnost velikom broju inozemnih poslodavaca, objavljeno je danas iz te tvrtke.

U bazi životopisa je više od 2 milijuna životopisa sa područja cijele regije.

Voditelj web portala posao.hr. Saša Jurković je istaknuo inicijativu «Od 40 do 50» koju je Posao.hr pokrenuo s ciljem smanjivanja nezaposlenosti žena srednje životne dobi te akciju poticanja razvoja civilnog društva kroz jačanje svijesti građana o važnosti volonterskog rada.

EMEA Network grupacija nastala je iz potrebe za pojednostavljenjem procesa zapošljavanja na globalnoj razini te olakšavanjem pristupa posloprimcima s područja cijele regije.

Na portalu posao.hr trenutno se nalazi više od 16.500 aktivnih životopisa i više od 6.000 registriranih poslodavaca, nudeći oglase u 26 različitih djelatnosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙