FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Militanti zauzeli urede palestinskih vlasti

GAZA, 2. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Deseci palestinskih militanata,pripadnici Brigada mučenika al-Akse, oružanog krila Fataha, u subotusu nasilno zauzeli urede palestinske samouprave i parlamenta u Rafahuu pojasu Gaze u znak prosvjeda što nisu "dobili nikakva mogućnosti "za zapošljavanje.
GAZA, 2. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Deseci palestinskih militanata, pripadnici Brigada mučenika al-Akse, oružanog krila Fataha, u subotu su nasilno zauzeli urede palestinske samouprave i parlamenta u Rafahu u pojasu Gaze u znak prosvjeda što nisu "dobili nikakva mogućnosti " za zapošljavanje.

Očevici tvrde da je 40 militanata naoružanih automatskim puškama iznenada stiglo i zauzelo zgradu palestinske samouprave u Rafahu u kojoj se nalazi i ured predsjednika palestinskog parlamenta Ravija Fatuha.

Akcija je provedena u znak prosvjeda što ti militanti, dugogodišnji borci u intifadi protiv Izraela, nisu dobili nikakva prava prilikom zapošljavanja.

"Ovo je jasan znak palestinskom parlamentu i svim njegovim zastupnicima. Oni moraju stvoriti mogućnosti kako bi ljudi koji su se žrtvovali za palestinsku stvar i narod dobili prigodu pronaći posao", rekao je jedan od napadača.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙