FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Oružana pljačka trogirske kockarnice

TROGIR,24. srpnja 2005.(Hina) - Maskirani naoružani razbojnik opljačkaoje noćas trogirsku kockarnicu "Osmicu" i pobjegao s njezinomcjelodnevnom zaradom, doznaje se u splitskoj policiji.
TROGIR,24. srpnja 2005.(Hina) - Maskirani naoružani razbojnik opljačkao je noćas trogirsku kockarnicu "Osmicu" i pobjegao s njezinom cjelodnevnom zaradom, doznaje se u splitskoj policiji.

Točna svota s kojim je nepoznati muškarac pobjegao nije poznata, no nagađa se da je riječ o 100 tisuća kuna.

Razbojnik je maskiran crnom kapuljačom noćas oko 3,30 sati upao u kockarnicu u Ulici kneza Trpimira i od službenice - prijeteći joj oružjem - zatražio novac. Uplašena službenica predala mu je dnevni utržak, nakon čega je razbojnik pobjegao.

U trenutku pljačke u kockarnici su bile dvije službenice i posjetitelj. Kako razbojnik nije bio nasilan, nitko od njih nije ozlijeđen.

Prema rekonstrukciji događaja, policija smatra da je razbojnik očito dobro isplanirao pljačku i da je znao raspored smjena službenika i vrijeme kada je u kockarnici najmanje posjetitelja.

Policija provjerava sve posjetitelje koju su te noći bili u "Osmici", posebice one koji su proteklih dana u toj kockarnici izgubili veće svote te ovisnike o kocki s policijskim dosjeima.

Osim policajaca splitsko-dalmatinske Policijske uprave, za nepoznatim pljačkašem tragaju i njihovi kolege iz susjednih policijskih uprava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙