FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovac: od jedne do 5,5 godina zatvora za pljačku banke

KARLOVAC, 15. srpnja 2005. (Hina) - Općinski sud u Karlovcu danas jeproglasio trojicu Karlovčana krivima za prošlogodišnju pljačku banke inepravomoćno ih osudio na zatvorske kazne od pet i pol, tri i pol ijednu godinu.
KARLOVAC, 15. srpnja 2005. (Hina) - Općinski sud u Karlovcu danas je proglasio trojicu Karlovčana krivima za prošlogodišnju pljačku banke i nepravomoćno ih osudio na zatvorske kazne od pet i pol, tri i pol i jednu godinu.

Nino Karan (40) osuđen je na pet i pol godina, Nenad Bedić (27) na tri i pol i Goran Orečić (20) na godinu dana zatvora. Do pravomoćnosti presude iz pritvora su pušteni Orečić i Bedić, a Karan je zadržan.

U oružanoj pljački Karlovačke banke u Mihanovićevoj ulici oni su 15. listopada 2004. ukrali 428.693 kuna.

Četvrtookrivljena Snježana Maslov oslobođena je optužbe da je pomogla počiniteljima da ne budu otkriveni. Danas je u svojoj obrani naglasila da je u proteklih devet mjeseci obilježena u medijima za nešto što nikada nije učinila, i to kao "pomagačica u razbojništvima".

Razbojništvu su 15. listopada prošle godine počinili prijeteći pištoljima, u crnim maskama s prorezima za oči, a na osobnom automobilu (Karanove supruge) bile su registarske tablice koje su netom ukradene s automobila parkirana u blizini, a broj su vidjeli svjedoci i zapisali ga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙