FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Amerikanka istetovirala reklamu na čelu

NEW YORK, 2. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Amerikanka Karolyne Smith (30)na svom je čelu trajno istetovirala naziv jedne kockarnice prodavšiprethodno na aukciji oglasni prostor na glavi kako bi sinu moglaplatiti školarinu.
NEW YORK, 2. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Amerikanka Karolyne Smith (30) na svom je čelu trajno istetovirala naziv jedne kockarnice prodavši prethodno na aukciji oglasni prostor na glavi kako bi sinu mogla platiti školarinu.

Karolyne je svoje lice pretvorila u pokretni reklamni plakat nakon što joj je velika online kockarnica ponudila 10.000 dolara da njezinim nazivom trajno ukrasi čelo.

"Doista sam to željela učiniti", rekla je Smith koja živi u saveznoj državi Utah na zapadu Sjedinjenih Država. "Znam da se to drugima čini glupo, no 10.000 dolara je za mene kao cijeli milijun", dodala je.

Novac će poslati sinu koji se školuje u privatnoj školi, a odluku, kako je rekla, nije donijela na brzinu već je tri tjedna o tome detaljno razgovarala sa svojim životnim partnerom Jeremyjem Williamsom.

Kasino GoldenPalace.com, koji je otprije poznat po neobičnim načinima oglašavanja, kupio je oglasni prostor na glavi Karolyne Smith na dražbi eBaya. Aukcija je privukla tisuću posjetitelja koji su licitirali 27.000 puta.

"Uobičajeni načini reklamiranja naprosto više ne pale. Da bi privukli pozornost ljudi, morate biti među njima", rekao je izvršni direktor tvrtke Richard Rowe.

Uz 10.000 dolara plaćenih na aukciji, kockarnica je Karolyne dala još 5.000 dolara za svu muku koju je pretrpjela.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙