FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Četvorica motociklista opljačkala banku

ZAGREB, 8. srpnja 2005. (Hina) - Grupa maskiranih motociklistaopljačkala je nešto prije 13 sati banku u Radauševoj ulici, no za sadase ne zna s kolikim plijenom su pobjegli u nepoznato, izvijestila jeposlijepodne zagrebačka policija.
ZAGREB, 8. srpnja 2005. (Hina) - Grupa maskiranih motociklista opljačkala je nešto prije 13 sati banku u Radauševoj ulici, no za sada se ne zna s kolikim plijenom su pobjegli u nepoznato, izvijestila je poslijepodne zagrebačka policija.

Prema prvim policijskim informacijama, četvorica razbojnika bila su maskirana motociklističkim kacigama i naoružana vatrenim oružjem, a do banke su se dovezli s dva motocikla. Jedan od razbojnika ostao je čuvati stražu na motociklu ispred banke, dok su ostala trojica oko 12,50 sati ušla u poslovnicu u kojoj se u to vrijeme nalazilo više stranaka i zaposlenika.

Jedan od razbojnika preskočio je pult i uzeo novac, nakon čega su pobjegli iz banke, sjeli na motocikle i pobjegli, kažu u policiji u kojoj za sada ne znaju koliko novca je ukradeno.

Ništa nije rečeno ni o vrsti oružja i motociklima korištenim u pljački.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙