FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Oružana pljačka banke u središtu Šibenika

ŠIBENIK, 15. srpnja 2005. (Hina) - Dvojica naoružanih muškaracaopljačkala su oko 16 sati poslovnicu Splitske banke na Poljani usredištu Šibenika i s većom količinom novca otišli Zvonimirovomulicom, izvijestila je šibensko-kninska Policijska uprava.
ŠIBENIK, 15. srpnja 2005. (Hina) - Dvojica naoružanih muškaraca opljačkala su oko 16 sati poslovnicu Splitske banke na Poljani u središtu Šibenika i s većom količinom novca otišli Zvonimirovom ulicom, izvijestila je šibensko-kninska Policijska uprava.

U trenutku pljačke u banci su bile tri djelatnice kojima su pljačkaši zaprijetili pištoljima i prisilili ih da im daju novac iz kase, a stranaka nije bilo. Pljačkaši su otišli u pravcu Doma zdravlja.

Prema dosad prikupljenim podacima, riječ je o muškarcima između 25 i 30 godina, srednje tjelesne građe, koji su bili odjeveni u traperice i bijele majice kratkih rukava. Jedan je na glavi imao maskirni šešir, a drugi plavu kapu šiltericu.

Policija je pozvala sve građane koji su u vrijeme pljačke prolazili Poljanom, odnosno bili u blizini poslovnice Splitske banke, kao i one koji imaju bilo kakva saznanja o mogućim počiniteljima, da se jave u najbližu policijsku postaju.

Policija, navodi se u priopćenju, poduzima opsežne mjere radi pronalaženja počinitelja ovog kaznenog djela, a kaznena prijava za razbojništvo bit će podnesena protiv nepoznatih počinitelja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙