FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šarm el Šeik: Najmanje 83 mrtvih, Mubarak prekinuo odmor

ŠARM EL-ŠEIK, 23. srpnja 2005. (Hina/AP) - Egipatski predsjednik HosniMubarak doputovao je u subotu u Šarm el-Šeik kako bi obišao poprištaterorističkih napada u tom egipatskom ljetovalištu na Crvenom moru ukojima su, prema posljednjim podacima medicinskih službi, poginulenajmanje 83 osobe.
ŠARM EL-ŠEIK, 23. srpnja 2005. (Hina/AP) - Egipatski predsjednik Hosni Mubarak doputovao je u subotu u Šarm el-Šeik kako bi obišao poprišta terorističkih napada u tom egipatskom ljetovalištu na Crvenom moru u kojima su, prema posljednjim podacima medicinskih službi, poginule najmanje 83 osobe.

Mubarak je u Šarm el-Šeik došao iz Aleksandrije gdje se nalazio na odmoru, te se odmah uputio do kompleksa hotela Ghazala koji je teško oštećen u eksploziji automobila bombe.

Dobro naoružani stražari čuvali su predsjednika dok je obilazio kompleks i razgovarao s lokalnim dužnosnicima.

Prema posljednjim podacima medicinskih službi u napadima je poginulo 83 ljudi, a više od 200 je ranjeno. Ranije su lokalni dužnosnici potvrdili da je poginulo i sedam stranih državljana, među kojima jedan Čeh i jedan Talijan, te da je više od 20 stranaca ranjeno. Nacionalnosti ostalih poginulih stranaca nisu objavljene.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙