FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tijelo nepoznate mrtve žene pronađeno u Krki

ŠIBENIK, 22. srpnja 2005. (Hina) - U Nacionalnom parku "Krki" jutros jepronađena mrtva žena srednje životne dobi koja je plutala istoimenomrijekom nedaleko od otoka Visovca, izvijestila je popodne šibenskapolicija koja još nije utvrdila identitet žene.
ŠIBENIK, 22. srpnja 2005. (Hina) - U Nacionalnom parku "Krki" jutros je pronađena mrtva žena srednje životne dobi koja je plutala istoimenom rijekom nedaleko od otoka Visovca, izvijestila je popodne šibenska policija koja još nije utvrdila identitet žene.

Policiju su o pronalasku tijela mrtve žene izvijestili djelatnici Nacionalnog parka jutros oko 8,30 sati, pošto je 37-godišnji Zagrepčanin, koji se visovačkim jezerom vozio kajakom, primijetio mrtvu ženu.

Riječ je o ženi visine oko 165 centimetara, jače tjelesne građe i kratke kose obojene u crveno. Bila je odjevena u majicu kratkih rukava s plavobijelim prugama i tamnoplavu trenirku.

Očevid je obavio istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku Branko Ivić, po čijem je nalogu mrtvo tijelo prevezeno na Patološki odjel šibenske Opće bolnice radi obdukcije i identifikacije.

Policija nije izvijestila jesu li na tijelu žene pronađeni tragovi koji bi upućivali na nasilnu smrt.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙