FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: u spremniku za pročišćavanje otpadnih pronađen leš

ZAGREB, 9. srpnja 2005. (Hina) - U spremniku za pročišćavanje otpadnihvoda u Čulinečkoj ulici večeras je pronađen leš nepoznatog muškarca,izvijestila je zagrebačka policija.
ZAGREB, 9. srpnja 2005. (Hina) - U spremniku za pročišćavanje otpadnih voda u Čulinečkoj ulici večeras je pronađen leš nepoznatog muškarca, izvijestila je zagrebačka policija.

Prema prvim policijskim informacijama leš mlađeg muškarca u spremniku u Čulinečkoj ulici 285 pronašli su djelatnici Zagrebačkih otpadnih voda, koji su iza 18 sati obavijestili policiju.

Na mjesto događaja izašla je ekipa za očevide, a iza 20 sati tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati gdje će se obaviti obdukcija.

U policiji se večeras nije moglo doznati jesu li na lešu zamijećeni tragovi nasilne smrti te u kakvom je stanju pronađeno tijelo.

"Uzroci smrti kao i identitet pokojnika bit će poznati tek nakon obdukcije koja će se najvjerojatnije obaviti sutra", izjavio je Hini šef operativnog dežurstva zagrebačke policije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙