FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Putnik umro uoči polijetanja zrakoplova

ZAGREB, 30. lipnja 2005. (Hina) - U zrakoplovu Croatia Airlines naliniji Zagreb-Beč jutros je, najvjerojatnije od srčanog udara, umro63-godišnji australski Hrvat, nakon čega je došlo do kašnjenja svihjutarnjih letova iz zagrebačke Zračne luke, doznaje se u policiji iCroatia Airlinesu.
ZAGREB, 30. lipnja 2005. (Hina) - U zrakoplovu Croatia Airlines na liniji Zagreb-Beč jutros je, najvjerojatnije od srčanog udara, umro 63-godišnji australski Hrvat, nakon čega je došlo do kašnjenja svih jutarnjih letova iz zagrebačke Zračne luke, doznaje se u policiji i Croatia Airlinesu.

Australskom Hrvatu pozlilo je oko 8 sati, uoči samog polijetanja zrakoplova za Beč. Pilot je vratio zrakoplov na početnu poziciju i pozvana je hitna pomoć, no putnik je već preminuo.

Iz Odjela za odnose s javnošću Croatia Airlines doznaje se da je 63-godišnjak bio srčani bolesnik i da je imao ugrađen pacemaker.

Načelnik Ureda načelnika zagrebačke policije Krunoslav Borovec kazao je da je tijelo preminulog prevezeno na obdukciju kojom bi se trebao utvrditi točan uzrok smrti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙