FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PUZ: nema tragova nasilne smrti na truplu pronađenom u Čulinečkoj

ZAGREB, 10. srpnja 2005. (Hina) - Na tijelu mrtvog mladića, pronađenogsinoć u pročišćivaču otpadnih voda na Peščenici, nisu pronađenitragovi nasilne smrti, izvijestila je dans Policijska upravazagrebačka.
ZAGREB, 10. srpnja 2005. (Hina) - Na tijelu mrtvog mladića, pronađenog sinoć u pročišćivaču otpadnih voda na Peščenici, nisu pronađeni tragovi nasilne smrti, izvijestila je dans Policijska uprava zagrebačka.

Truplo muškarca, u dobi oko 25 godina, uočili su jučer oko 18 sati u Čulinečkoj ulici radnici dok je središnji uređaj za pročišćavanje otpadnih voda iz kolektora vadio smeće.

Na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu utvrdit će se točan uzrok smrti. Radi se o muškarcu snažnije tjelesne građe visine oko 166 cm, kratke svijetlosmeđe kose. Bio je odjeven u crvenu majcu bez rukava, kratke smeđe hlače i tenisice.

U tijeku je postupak identifikacije, a za sada se policiji nitko nije javio u vezi pronalaska tijela te nepoznate osobe.

Ozljede opasne po život zadobio je jučer 25-godišnji mladić, državljanin BiH, koji je pao s 5. kata novogradnje na Črnomercu, u Zagrebačkoj ulici. Oko 16 sati on je posjetio prijatelje koji su radili na toj stambenoj zgradi. Na 5. katu zgrade mladić se popeo na skelu i u jednom trenutku zbog nedovoljno pričvršćenih zaštitnih metalnih cijevi pao je na betonsku podlogu ispred zgrade, izvijestila je policija.

Prevezen je u Kliničku bolnicu Sestara milosrdnica gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život i nalazi se na odjelu intenzivne njege.

U sportskoj kladionici na Trešnjevci, u Ogrizovićevoj ulici, nepoznati je muškarac uz prijetnju pištoljem od zaposlenice zatražio da mu preda novac, a što je ona i učinila. Šteta iznosi više tisuća kuna.

Na području zagrebačke PU u protekla 24 sata zabilježeno je 36 kažnjivih djela među kojima 4 razbojstva, 24 krađe, ukradena su tri automobila, od kojih je jedan pronađen.

Po izvješću PU zagrebačke, istodobno je policija obavila očevid 43 prometne nesreće. U 11 prometnih nezgoda dvije su osobe teško ozlijeđene, a u ostalima 14 lakše.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙