FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik: policija traži pomoć u identifikaciji mladog samoubojice

ŠIBENIK, 24. lipnja 2005. (Hina) - Šibenska policija pozvala je večerasgrađane da pomognu u utvrđivanja identiteta nepoznatog mladića kojije počinio samoubojstvo vješanjem u blizini šibenskog mosta.
ŠIBENIK, 24. lipnja 2005. (Hina) - Šibenska policija pozvala je večeras građane da pomognu u utvrđivanja identiteta nepoznatog mladića koji je počinio samoubojstvo vješanjem u blizini šibenskog mosta.

Mladić je star između 15 i 20 godina, visok oko 175 centimetara, crne kose, obučen u tamno plavu majicu bez rukava i tamno plave traperice, a na nogama ima platnene bijele patike s plavim prugama, kaže se u priopćenju šibensko-kninske Policijske uprave.

Policija je dojavu o slučaju primila oko 17 sati, a nakon izlaska na mjesto događaja mrtvozornik je utvrdio smrt bez vidljivih tragova nasilja.

Očevid na mjestu nesreće obavio je istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku Igor Ninić. Po njegovom je nalogu tijelo nepoznatog mladića prevezeno na Odjel patologije šibenske Opće bolnice radi obdukcije i identifikacije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙