FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ina Naftaplin: 513,7 tisuća tona u prvom polugodištu

ZAGREB, 22. srpnja 2005. (Hina) - Ina - Naftaplin na domaćim je naftnimpoljima ostvario u prvih šest mjeseci ove godine ukupnu proizvodnju od316,7 tisuća tona nafte, što je na razini planiranih količina, doznajese iz Ine.
ZAGREB, 22. srpnja 2005. (Hina) - Ina - Naftaplin na domaćim je naftnim poljima ostvario u prvih šest mjeseci ove godine ukupnu proizvodnju od 316,7 tisuća tona nafte, što je na razini planiranih količina, doznaje se iz Ine.

Uz naftu, proizvedeno je 152,2 tisuće tona kondenzata, pa je ukupna proizvodnja kapljevine dosegla 470 tisuća tona.

Stigle su i prve ovogodišnje nafte iz Egipta, od 44,7 tisuća tona, a zbroje li se domaće i inozemne količine nafte i kondenzata, proizvodnja Ina Naftaplinu prvih šest mjeseci iznosila je 513,7 tisuća tona.

Istovremeno, proizvedeno je 913 milijuna prostornih metara plina, što je 1 posto više od plana. Svi viškovi plina utisnuti su u podzemno skladište Okoli gdje je dosad za zimu spremljeno oko 300 milijuna prostornih metara plina.

Prebačaj plana ostvaren je i u etanskom postrojenju u Ivaniću gdje je proizvedeno 35 tisuća tona tekućih naftnih plinova ili 3 posto više od plana te u proizvodnji tehnološke vode koje je u prvom polugodištu proizvedeno preko 1,1 milijuna prostornih metara.

(Hina) xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙