FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet srednje gustoće teče bez zastoja

ZAGREB, 20. srpnja 2005. (Hina) - Na glavnim cestama u Hrvatskoj prometje srednje gust i nema zastoja, izvijestio je Hrvatski autoklub u11,30 sati.
ZAGREB, 20. srpnja 2005. (Hina) - Na glavnim cestama u Hrvatskoj promet je srednje gust i nema zastoja, izvijestio je Hrvatski autoklub u 11,30 sati.

Na dionici Bosiljevo-Ogulin autoceste A 1 Zagreb-Split, zatvoren je pretjecajni trak od 84. do 88. km u pravcu Splita zbog redovitog održavanja.

Na dijelu poluautoceste A2 Jankomir-Macelj do 17 sati između 4. i 5. km promet je usporen zbog radova.

Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb počela je obnova kolnika između Kikovice i Orehovice. Od 136. do 139. km vozi se dvosmjerno južnim trakom. Zbog radova miniranja južne cijevi tunela Čardak promet će biti prekinut na 15 minuta između tunela Javorova Kosa i tunela Čardak u 13 sati.

Zbog radova na čvoru Jankomir na autocesti A 3 Bregana-Zagreb zatvoren je krak od Zaprešića prema izlazu Zagreb zapad. Vozi se obilazno preko čvora Rakitje. Radovi će trajati do sredine kolovoza.

Do ovog je petka zbog radova zatvoren most Dubrovnik, a obilaznica je: ŽC Sustjepan-Komolac-Mokošica-Lozica.

Zbog radova na južnom kraku autoceste A3 Zagreb-Županja, od Novske prema Okučanima, u dužini od 7 km (141.-147. km) vozi se dvosmjerno sjevernim kolnikom, brzinom od 80 km/h. Na toj autocesti, kao i na zagrebačkoj obilaznici, još traju radovi na nekoliko dionica, pa su mogući i zastoji u razdoblju gušćeg prometa.

Do 1. kolovoza, zatvorena je dionica Podravske magistrale Slatina-Našice, zbog obnove kolnika između Čačinaca i Donje Motičine. Obilazan smjer je Slatina-Donji Miholjac-Našice.

Na dijelu ceste D1 od GP Macelj do čvora Krapina na autocesti A2 Zagreb-Krapina, traju radovi, pa povremeno ima gužvi i zastoja.

Stari Maslenički most otvoren je za sav promet, kao i dio Jadranske magistrale od križanja s D54 u Maslenici do staroga Masleničkog mosta. No, zbog obnove kolnika na dijelu D54 Zaton Obrovački-čvor Maslenica, još se vozi obilaznom cestom Obrovac-Karin.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila. Na ostalim prijelazima nema čekanja.

U trajektnim se lukama ne čeka na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙