FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet slab, ceste suhe

ZAGREB, 23. lipnja 2005. (Hina) - Promet je slabe do srednje gustoće,zastoja nema, a osim u Gorskom kotaru ceste su suhe, izvijestio jejutros Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 23. lipnja 2005. (Hina) - Promet je slabe do srednje gustoće, zastoja nema, a osim u Gorskom kotaru ceste su suhe, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Do petka u 19 sati za sav je promet zatvorena dionica autoceste A1 Zagreb-Split, od Ogulina do Brinja. Obilaznica za Split je D42 preko Oštarija do Josipdola i dalje na D 23 do čvora Brinje. Prema Zagrebu obavezan je silazak s autoceste na čvoru Brinje, na D23 i dalje na D42 do čvora Ogulin.

Dionica Zadar-Maslenica bit će otvorena samo za lokalni promet od 7 sati do večeras u 19 sati.

Na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Županja, te na Zagrebačkoj obilaznici još traju mnogobrojni radovi, pa su mogući i duži zastoji u razdoblju gušćeg prometa.

Zbog popravka nadvožnjaka u čvoru Ivanić Grad na spomenutoj autocesti izlaz prema Ivanić Gradu premješten je 2 kilometra prije. Oni koji idu iz Ivanić Grada prema Slavonskom Brodu na autocestu se uključuju u Popovači, dok se za Zagreb mogu uključiti u čvoru Ivanić Grad. Takav način vožnje bit će na snazi do 30. lipnja.

Do nedjelje u 8 sati za sav je promet zatvoren Dubrovački most, zbog redovita održavanja, a promet teče obilazno: Sustjepan-Komolac-Lozica.

Na Jadranskoj magistrali radovi su kod Šibenskoga mosta, te između Morinjskog mosta i autokampa Primošten, što povremeno uzrokuje zastoje.

Stari Maslenički most otvoren je za sav promet, kao i dio Jadranske magistrale od križanja s D54 u Maslenici do staroga Masleničkog mosta. No, zbog obnove kolnika na dijelu D54 Zaton Obrovački-čvor Maslenica, vozi se obilazno cestom Obrovac-Karin.

Ulazak osobnih vozila povremeno je pojačan na graničnom prijelazu Macelj. Izlazak teretnih pojačan je na Bajakovu, a ulaz na Bregani i Macelju. Na ostalim prijelazima promet je rijedak.

Trajekti plove redovito, a u pristaništima nema dugih kolona.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙