FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Na izlasku s autoceste u Lučkom kolona oko jedan kilometar

ZAGREB, 3. srpnja 2005. (Hina) - Na glavnim prometnicama od mora premaunutrašnjosti i na Jadranskoj magistrali promet je gust ali teče bezzastoja, jak bočni vjetar puše na autocesti A1 kod južnoga portalatunela Mala kapela, kraj Pirovca i Šibenika, te povremeno izmeđuMaslenice i južnog portala tunela Sveti Rok, izvijestio je večeras u20,30 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 3. srpnja 2005. (Hina) - Na glavnim prometnicama od mora prema unutrašnjosti i na Jadranskoj magistrali promet je gust ali teče bez zastoja, jak bočni vjetar puše na autocesti A1 kod južnoga portala tunela Mala kapela, kraj Pirovca i Šibenika, te povremeno između Maslenice i južnog portala tunela Sveti Rok, izvijestio je večeras u 20,30 sati Hrvatski auto-klub.

Na tim je mjestima promet usporen.

Na izlasku s autoceste u Lučkom otvoreno je 10 izlaza, kolona je za sada manja od jednog kilometra, ali promet i dalje jača.

Na graničnim prijelazima Rupa i Bregana pojačan je izlazak osobnih vozila. Na Bregani je kolona vozila spojena sa slovenskom stranom a za prijelaz se čeka oko sat i pol.

U trajektnim se lukama ne čeka dugo na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙