FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Gust promet kod turističkih odredišta

ZAGREB, 5. srpnja 2005. (Hina) - Promet je uglavnom srednje gustoće iteče bez zastoja, no vrlo je gust kraj turističkih odredišta, pa suondje mogući zastoji ili vožnja u koloni, a takva je situacija predPulom, jer se s Ipsilona u Vodnjanu prelazi na cestu s izmjeničnimprometom te su gužve neizbježne, izvijestio je popodne u 13,30 satiHrvatski auto-klub.
ZAGREB, 5. srpnja 2005. (Hina) - Promet je uglavnom srednje gustoće i teče bez zastoja, no vrlo je gust kraj turističkih odredišta, pa su ondje mogući zastoji ili vožnja u koloni, a takva je situacija pred Pulom, jer se s Ipsilona u Vodnjanu prelazi na cestu s izmjeničnim prometom te su gužve neizbježne, izvijestio je popodne u 13,30 sati Hrvatski auto-klub.

Mokre su ceste u sjeverozapadnim krajevima Hrvatske, te mjestimice u Istri, Primorju i Gorskom kotaru.

Na Jadranskoj magistrali ponekad dolazi do zastoja zbog radova između Morinjskog mosta i autokampa Primošten.

Zbog miniranja južne cijevi tunela Čardak, na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, u 17 sati i u 22 sata promet će biti prekinut na 15 minuta između tunela Javorova Kosa i Čardak.

Promet teretnih vozila pojačan je na izlasku iz Hrvatske preko graničnih prijelaza Bajakovo i Macelj, dok osobna vozila većinom prijelaza prometuju redovito.

Trajekti kreću prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙