FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Na autocesti između Zagreba i Karlovca vozi se u kolonama

ZAGREB, 25. lipnja 2005. (Hina) - Na svim glavnim cestama pojačan jepromet iz unutrašnjosti prema moru, a zbog velikog broja vozila kojadolaze s graničnih prijelaza dijelom autoceste od Zagreba premaKarlovcu vozi se u kolonama, brzinom od 30 do 40 km/h, izvijestio jeHrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 25. lipnja 2005. (Hina) - Na svim glavnim cestama pojačan je promet iz unutrašnjosti prema moru, a zbog velikog broja vozila koja dolaze s graničnih prijelaza dijelom autoceste od Zagreba prema Karlovcu vozi se u kolonama, brzinom od 30 do 40 km/h, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Osim povremenih kolona, između Zagreba i Karlovca dogodio se i manji broj prometnih nesreća.

Na autocesti A1 Zagreb-Split na Bosiljevu kolona vozila duga je oko pet kilometara. Tunel Mala Kapela jučer je otvoren za sav promet, ali režim naplate do ponedjeljka ostaje isti kao i do sada, pa se cestarina naplaćuje na Bosiljevu. Tunel Sv. Rok također je otvoren za sav promet.

Do sutra 8 sati zatvoren je most Dubrovnik, zbog redovitog održavanja, a promet teče obilazno: Sustjepan-Komolac-Lozica.

Na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Županja, te na Zagrebačkoj obilaznici još traju mnogobrojni radovi, pa su mogući i duži zastoji u razdoblju gušćeg prometa. Na Jadranskoj magistrali promet usporavaju radovi u Segetu Vranjicu između Trogira i Šibenika, zatim kod Šibenskoga mosta, te između Morinjskog mosta i autokampa Primošten.

Stari Maslenički most otvoren je za sav promet, kao i dio Jadranske magistrale od križanja s D54 u Maslenici do staroga Masleničkog mosta. No, zbog obnove kolnika na dijelu D54 Zaton Obrovački-čvor Maslenica, vozi se obilazno cestom Obrovac-Karin.

Na većini graničnih prijelaza pojačan je putnički promet na ulasku u zemlju. Teretna vozila oko pet sati čekaju na Bregani na ulazak u Hrvatsku.

Velik je priljev vozila u trajektne luke na kopnu, pa na opterećenijim linijama trajekti plove neprekidno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙