FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Pojačan promet na cestama od mora prema unutrašnjosti Hrvatske

ZAGREB, 3. srpnja 2005. (Hina) - Na glavnim prometnicama od mora kaunutrašnjosti Hrvatske te na Jadranskoj magistrali promet je pojačan,no zasada teče bez zastoja, a potkraj dana očekuje se jači promet sazastojima, izvijestio je popodne u 17,15 sati Hrvatski auto-klub
ZAGREB, 3. srpnja 2005. (Hina) - Na glavnim prometnicama od mora ka unutrašnjosti Hrvatske te na Jadranskoj magistrali promet je pojačan, no zasada teče bez zastoja, a potkraj dana očekuje se jači promet sa zastojima, izvijestio je popodne u 17,15 sati Hrvatski auto-klub

Jak bočni vjetar puše na dijelu autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, zatim na autocesti A1 kod južnoga portala tunela Mala kapela, kraj Pirovca i Šibenika, te povremeno na Maslenici do južnog portala tunela Sveti Rok. Na tim je mjestima promet usporen.

Danas do 23 sata na važnijim državnim cestama je zabranjeno kretanje teretnim vozilima iznad 7,5 tona.

Na graničnim prijelazima Županja, Stara Gradiška, Slavonski Brod, Kaštel, Rupa i Macelj pojačan je ulazak osobnih vozila u Hrvatsku.

Izlazak iz Hrvatske pojačan je na graničnim prijelazima Bajakovo, Rupa, Pasjak i Macelj, a osobito na Bregani gdje je kolona vozila spojena sa slovenskom stranom čeka na prijelaz oko sat i pol.

Zbog intenzivnih građevinskih radova na GP Bregana na ulasku u Hrvatsku često se stvaraju velike gužve u robnome prometu, pa HAK preporučuje međunarodne granične prijelaze Jurovski Brod, Razvor i Lupinjak.)

U prekidu je trajekt na liniji Sumartin-Makarska zbog jakog vjetra.

U trajektnim se lukama ne čeka dugo na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙