FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Đakovo: rockeri za humanitarno razminiranje

ĐAKOVO, 22. lipnja 2005. (Hina) - U Đakovu je jutros završio rockmaraton koji je, u sklopu svoje akcije "Za siguran korak", organizirala zagrebačka Humanitarna udruga "Pas u humanitarnomdjelovanju", a s koje je prihod namijenjen obuci timova vodiča i pasau humanitarnom razminiranju.
ĐAKOVO, 22. lipnja 2005. (Hina) - U Đakovu je jutros završio rock maraton koji je, u sklopu svoje akcije "Za siguran korak", organizirala zagrebačka Humanitarna udruga "Pas u humanitarnom djelovanju", a s koje je prihod namijenjen obuci timova vodiča i pasa u humanitarnom razminiranju.

U pet godina uvježbano je deset takvih timova a psi su predani Hrvatskom centru za razminiranje.

Na đakovačkom rock maratonu, koji je počeo jučer u 18 sati na ljetnoj pozornici Strossmayerova parka pod nazivom "Rock spektakl u parku - Od sumraka do zore", nastupili su Hladno pivo, TBF, Elemental, Shorty, Meritas, Ramirez, Vatra, Opća opasnost, Osmi putnik i drugi.

Tajnik udruge "Pas u humanitarnom djelovanju" Darko Gregl izrazio je zadovoljstvo koncertom te odazivom svih izvođača koji su nastupili besplatno, a prodano je oko 1300 ulaznica.

Generalni pokrovitelj rock maratona bio je Grad Đakovo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙