FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Psi lutalice na Žumberku poklali janjad

ZAGREB, 11. srpnja 2005. (Hina) - Psi lutalice zaklali su jučer peterojanjadi u voćnjaku u mjestu Tupčini na Žumberku, a jedan od pasapokušao je napasti i policajca koji je u samoobrani uporabio pištolj,izvijestila je danas zagrebačka policija.
ZAGREB, 11. srpnja 2005. (Hina) - Psi lutalice zaklali su jučer petero janjadi u voćnjaku u mjestu Tupčini na Žumberku, a jedan od pasa pokušao je napasti i policajca koji je u samoobrani uporabio pištolj, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Dva psa preskočila su jučer popodne ogradu voćnjaka 43-godišnje vlasnice iz Tupčina i zaklala joj petero janjadi, a jedno je janje nestalo bez traga. Žena je odmah pozvala policajce koji su u voćnjaku pronašli janjad, ali i jednoga četveronožnog "zločinca", pasmine haski, koji je, kako kažu u policiji, režući i lajući pošao prema njihovu kolegi.

Policajac je ispalio hitac iz pištolja i, tvrde u policiji, "pogodio psa u neutvrđeni dio tijela", nakon čega je pas pobjegao. Potraga nije urodila plodom, pa nije poznata sudbina psa, ali ni nestalog janjeta.

U policiji kažu da "prilikom uporabe vatrenog oružja nije ugrožen život osoba i imovine".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙