FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavnici Ministarstva turizma i HFP-a u Makarskoj

MAKARSKA, , 22. lipnja 2005. (Hina) - Državni tajnik za turizam ZdenkoMičić, pomoćnik ministra Robert Pende i potpredsjednik HFP-a IvanGotovac, u sklopu višednevnog boravka u Dalmaciji i posjeta trgovačkimdruštvima iz portfelja HFP-a, obišli su danas Hotele Makarska.
MAKARSKA, , 22. lipnja 2005. (Hina) - Državni tajnik za turizam Zdenko Mičić, pomoćnik ministra Robert Pende i potpredsjednik HFP-a Ivan Gotovac, u sklopu višednevnog boravka u Dalmaciji i posjeta trgovačkim društvima iz portfelja HFP-a, obišli su danas Hotele Makarska.

Nakon obilaska triju makarskih hotelskih kuća, u kojima se odmara 1450, uglavnom inozemnih, gostiju, izrazili su zadovoljstvo viđenim, te su razgovarali s predsjednikom Uprave Društva Hrvojem Urlićem i njegovim suradnicima. Teme sastanka bile su provedbe odluka Upravnog odbora HFP-a i Program privatizacije hotelsko-turističkog sektora.

U makarskim hotelima Meteor, Dalmacija i Rivijera ove se godine planira ostvarenje 225.000 noćenja, a HFP upravlja portfeljem od 73,71 posto dionica.

Prema podacima Turističkog ureda i hotelskih kuća, u Makarskoj trenutačno boravi 2280 turista, ili sedam posto više nego u lanjskom lipnju. Stranaca je 2220, a preostalih 60 su domaći gosti, kojih je znatno manje nego lani. U dobro popunjenim hotelima, među kojima po broju gostiju vodi Meteor, odmara se 1850 turista.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙