FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovar: Veleučilište u rujnu počinje s radom

VUKOVAR, 18. srpnja 2005. (Hina) - Vukovarsko Veleučilište "LavoslavaRužičke" počinje s radom u rujnu ove godine u zgradi bivše Ekonomskeškole, potvrdio je na današnjoj konferenciji za novinare vukovarskigradonačelnik Tomislav Šota.
VUKOVAR, 18. srpnja 2005. (Hina) - Vukovarsko Veleučilište "Lavoslava Ružičke" počinje s radom u rujnu ove godine u zgradi bivše Ekonomske škole, potvrdio je na današnjoj konferenciji za novinare vukovarski gradonačelnik Tomislav Šota.

Govoreći o golemom značenju Veleučilišta za Vukovar, gradonačelnik Šota je istaknuo kako će se vukovarsko Veleučilište sastojati od studija trgovine, upravnog studija i studija fizioterapije.

Ukupno će se ove školske godine na Veleučilište moći upisati 150 studenata od kojih će se 90 školovati na trošak Ministarstva znanosti, prosvjete i športa, a 60 studenata će sami plaćati školovanje.

Osim rezultata na razredbenom ispitu koji će morati polagati svi kandidati za upis će se bodovati i srednjoškolski uspjeh, a dodatne bodove dobivat će djeca hrvatskih branitelja.

Gradonačelnik Tomislav Šota također je rekao kako očekuje da će se ovaj tjedan imenovati vršitelj dužnosti dekana Veleučilišta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙