FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog bludničenja nad djevojčicama pritvoren 75-godišnji Trogiranin

SPLIT, 18. srpnja 2005. (Hina) - Zbog bludničenja nad djevojčicama udobio od sedam i 11 godina uhićen je i pritvoren 75-godišnjiTrogiranin, izvijestila je danas splitska policija.
SPLIT, 18. srpnja 2005. (Hina) - Zbog bludničenja nad djevojčicama u dobio od sedam i 11 godina uhićen je i pritvoren 75-godišnji Trogiranin, izvijestila je danas splitska policija.

Uhićenog Trogiranina policija sumnjiči da je prvo u lipnju ove godine jednu djevojčicu namamio u dvorište svoje obiteljske kuće, obećavši joj dati čokoladu. Kada je djevojčica ušla u dvorište osumnjičeni je nad njom počinio bludne radnje.

Starijeg Trogiranina, kojemu policija nije otkrila identitet, također se tereti da je nedavno s plaže u blizini svoje kuće pozvao drugu djevojčicu kojoj je obećao da će vidjeti domaće životinje. U policiji kažu da je nad tom djevojčicom u više navrata počinio bludne radnje.

Nakon saslušanja, istražni sudac Županijskog suda u Splitu odredio je pritvor 75-godišnjaku kojemu policija nije otkrila identitet.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙