FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: 75-godišnjak osumnjičen za bludničenje nad djevojčicama

ZAGREB, 24. lipnja 2005. (Hina) - Samoborska policija uhitila je iistražnom sucu privela 75-godišnjaka osumnjičenog da je bludničio nadtri djevojčice u dobi od osam, 13 i 14 godina.
ZAGREB, 24. lipnja 2005. (Hina) - Samoborska policija uhitila je i istražnom sucu privela 75-godišnjaka osumnjičenog da je bludničio nad tri djevojčice u dobi od osam, 13 i 14 godina.

Uhićenog policija sumnjiči da je 17. lipnja oko 17 sati u Šmidhenovoj ulici, s namjerom da zadovolji pohotu, zaustavio svoje automobil "VW golf" i pozvao 14-godišnju maloljetnicu da uđe u automobil. Ona je to i učinila, a 75-godišnjak je, kako tvrdi policija, u vožnji zadovoljio svoju pohotu, dok je maloljetnica zbog straha bila nemoćna da se odupre. Po dolasku u središte Samobora osumnjičeni se zaustavio, a maloljetnica je u strahu brzo izašla iz automobila.

Nakon što je uhićen policija je otkrila da je 75-godišnjak u siječnju ove godine po tijelu dirao 13-godišnju djevojčicu, a u nekim trenucima i njezinu osmogodišnju sestru, dok su bile same u obiteljskoj kući. Stariju djevojčicu je u više navrata pokušao i skinuti, a ona ga je jednom uspjela udariti u lice, kažu u policiji koja je osumnjičenog privela u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu zbog kaznenog djela bludnih radnji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙