FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na crikveničko-vinodolskom području 17 tisuća gostiju

CRIKVENICA/NOVI VINODOLSKI, 17. srpnja 2005. (Hina) - Nacrikveničko-vinodolskom području trenutačno boravi, po procjenamaturističkih djelatnika, oko 17 tisuća gostiju.
CRIKVENICA/NOVI VINODOLSKI, 17. srpnja 2005. (Hina) - Na crikveničko-vinodolskom području trenutačno boravi, po procjenama turističkih djelatnika, oko 17 tisuća gostiju.

Premda turističke zajednice objavljuju podatke o posjećenosti prvoga radnoga dana nakon vikenda, procjenjuje se da je u hotelima Crikvenice, Dramlja, Selca i Novog Vinodolskog trenutačno ugošćeno oko tri tisuće gostiju, od kojih su posjetitelji iz inozemstva u glavnini. U privatnim sobama i apartmanima boravi oko 12 tisuća turista, a u kampovima oko dvije tisuće.

Broj gostiju koji se ovoga vikenda nalaze u Crikvenici jednak je prošlogodišnjem u isto vrijeme, a u Novom Vinodolskom ih je za oko 15 posto više nego sredinom srpnja prošle godine. U tom ljetovalištu je za ovu sezonu povećan broj smještajnih jadinica u nekadašnjem Turističkom naselju "Zagori", sada "Novi, hotels&resort".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙