FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najbogatiji imaju više seksualnog nagona

LONDON, 16. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Najbogatiji Britanci su ujednooni koji imaju najviše seksualnog nagona, tvrdi se u ispitivanjutelevizijske postaje BBC 1 među pola milijuna osoba.
LONDON, 16. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Najbogatiji Britanci su ujedno oni koji imaju najviše seksualnog nagona, tvrdi se u ispitivanju televizijske postaje BBC 1 među pola milijuna osoba.

Britanska TV postaja naručila je tu opsežnu anketu za svoju ovoljetnu seriju "Tajne seksa", koja se emitira nedjeljom.

Prema kratkom predstavljanju ispitivanja koje će biti šire prokomentirano u sljedećem nastavku serije posvećene seksualnoj želji, žene i muškarci boljih primanja izražavaju veći seksualni nagon, ali muškarci lakše prelaze s maštarija na djelo.

Ispitivanje pokazuje da 47 posto muškaraca treba ljubavnu povezanost s partnericom kako bi došlo do seksualnog odnosa, dok gotovo 70 posto žena smatra osjećaje neophodnima, tvrdi BBC.

Rezultati ispitivanja, koje su analizirali psiholozi i specijalizirani znanstvenici, pokazuju, međutim, da su muškarci romantičniji od žena. Naime, dvije trećine muškaraca vjeruje u ljubav na prvi pogled, nasuprot 64 posto žena.

One vjeruju da će u sljedećih pet godina imati u prosjeku 1,9 seksualnih partnera, dok se muškarci nadaju prosjeku od 3,4.

U muškaraca je navodno za zaljubljivanje presudna ženska inteligencija, fizički izgled, duhovitost i poštenje.

Ženama je najvažnija duhovitost, slijedi poštenje, inteligencija, ljubaznost i moral.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙