FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nijemci smatraju da bez osjećaja nema dobrog seksa

MUENCHEN, 13. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Za veliku većinu Nijemacaodlučujući kriterij za dobar seks nisu ni tehnika ni iskustvo, nego"osjećaji za partnera", pokazali su rezultati istraživanja provedenogpo nalogu Lifestyle-magazina "Fit for Fun".
MUENCHEN, 13. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Za veliku većinu Nijemaca odlučujući kriterij za dobar seks nisu ni tehnika ni iskustvo, nego "osjećaji za partnera", pokazali su rezultati istraživanja provedenog po nalogu Lifestyle-magazina "Fit for Fun".

Čak 70 posto Nijemaca i Nijemica smatraju da se bez "pravog feelinga" u krevetu ne može dogoditi ništa posebno. Daleko iza kriterija osjećaja za partnera slijede "pravi trenutak" (39 posto), "prava tehnika" (31 posto) i "dovoljno iskustva" (30 posto).

Posebno je iznenadilo što prema istraživanju samo 19 posto muškaraca mari za izgled partnera, dok je izgled za čak 24 posto žena vrlo važan ako ne i najvažniji. Specijalne dodatke ili efekte poput posebnih pozicija ili erotskih igračaka samo 7 posto svih ispitanih drži važnim za kvalitetu samog krevetnog čina.

Međutim, volja da se nešto aktivno poduzme kako bi se poboljšao vlastiti seksualni život, kod većine je Nijemaca vrlo slaba ako i uopće izražena. Tako više od polovine ispitanih, njih 51 posto, ne čini "ama baš ništa" na promjeni ili poboljšanju svog seksualnog života, a samo se 30 posto muškaraca i 25 posto žena bar povremeno trudi da unese neku "promjenu". Ipak, većina Nijemaca smatra i da se dobar seks može naučiti: 47 posto se na to pitanje izjasnilo s "možda", 36 posto reklo je jasno "da", a samo 17 posto ih se definitivno izjasnilo s "ne, seks se ne može naučiti".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙