FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 14 sati

ZAGREB, 13. srpnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 14 sati:
ZAGREB, 13. srpnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 14 sati:

ZAGREB/TORONTO - Najtrofejniji hrvatski klub Dinamo u prijateljskoj nogometnoj utakmici pobijedio je škotskog prvaka Glasgow Rangers 1:0. Strijelac pobjedničkog pogotka bio je Teo Kardum u 82. minuti. Utakmica je odigrana u Torontu na stadionu Rogers pred 20.000 gledatelja, od kojih su većinu činili hrvatski iseljenici u Kanadi. Iako se radilo o prijateljskom susretu čak trojica igrača Rangersa dobila su žute kartone. Jedini pogodak na utakmici pao je u 82. minuti, nakon ubačaja Ljubojevića. Loptu je zahvatio Kardum, a na putu do gola okrznula je veznjaka Rangersa Hemdanija, te je završila u mreži. Kardum je ušao u igru sedam minuta prije nego što je bio strijelac. Uoči akcije iz koje je Dinamo postigao pogodak napadač škotskog kluba Steven Thompson požalio se da ga je udario Dino Drpić.U momčadi Rangersa nije bilo hrvatskog reprezentativca Dade Prše.

COURCHEVEL - Nakon što je jučer zbog dopinga s Tour de Francea izbačen ruski biciklist Jevgenij Petrov, danas je izbila nova afera vezana uz doping. Francuska policija privela je na saslušanje talijanskog biciklistu Daria Friga (31) iz momčadi Fassa Bortolo. Talijan je priveden nakon što su u automobilu njegove supruge pronađena nedozvoljena stimulativna sredstva. Sličan slučaj dogodio se na Touru 2002. godine, kada su francuski carinici uhitili suprugu litvanskog bicikliste Raimondasa Rumsasa. U njenom automobilu tada je pronađena prilična količina dopinga. Rumsasa i njegovu ženu u studenome ove godine očekuje suđenje u Francuskoj. Frigo se nalazi na 52. mjestu ukupnog poretka na ovogodišnjem Tour de Franceu. Za vodećim, Lanceom Armstrongom, zaostaje više od 20 minuta.

BERLIN - Dosadašnji član engleskog nogometnog premierligaša Tottenhama Kamerunac Thimothee Atouba (23) karijeru će nastaviti u redovima njemačkog prvoligaša HSV-a.Odšteta za kamerunskog internacionalnca iznosila je dva milijuna eura.

MOSKVA - Vlasnik četiri zlatne olimpijske medalje u brzom klizanju Rus Jevgeni Grišin (74) preminuo je u jednoj moskovskoj bolnici.Grišenko je prvo zlatno odličje osvojio 1956. godine u Cortina d'Ampezzo na 500 i 1.500 metara. Četiri godine kasnije u istim disciplinama slavio je i na zimskim olimpijskim igrama u Squaw Valleyu.

BERLIN - Rezultati prvih utakmica prvog pretkola nogometne Lige prvaka:

Kairat Alma Ata (Kaz) - Petražalka Bratislava (Slk) 2:0 (1:0)

Neftschi Baku (Aze) - Hafnarfjordur (Isl) 2:0 (1:0)

Levadia Tallinn (Est) - Dinamo Tbilisi (Gru) 1:0 (1:0)

Dinamo Minsk (Blr) - Anorthosis Famagusta (Cip) 1:1 (0:1)

Rabotnički (Mak) - Skonto Riga (Lat) 6:0

Sliema Wanderers (Mal) - Šeriff Tiraspol (Mol) 1:4

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙