FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U eksploziji automobila bombe u Bagdadu poginule 24 osobe

BAGDAD, 13. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - U eksploziji automobilabombe u srijedu ujutro u Bagdadu poginule su 24 osobe a najmanje 18 ihje ranjeno, objavili su policijski izvori nakon što se isprva javljaloo 4 poginule osobe.
BAGDAD, 13. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - U eksploziji automobila bombe u srijedu ujutro u Bagdadu poginule su 24 osobe a najmanje 18 ih je ranjeno, objavili su policijski izvori nakon što se isprva javljalo o 4 poginule osobe.

Automobil bomba eksplodirao je u blizini ophodnje američkih snaga u iračkoj prijestolnici. Američka vojska je priopćila da je među poginulima jedan američki vojnik i veliki broj iračkih civila, među kojima i najmanje sedmoro djece. Trojica američkih vojnika su ranjena u napadu.

"Vozilo napunjeno eksplozivom približilo se terenskom vozilu američkih snaga prije detonacije. U trenutku eksplozije oko vozila američke vojne ophodnje nalazilo se puno iračkih civila, uglavnom djece", rekao je američki vojni glasnogovornik u Iraku David Abrams.

Prema iskazima očevidaca, eksplozija je raznijela ne samo automobil bombu i vozilo američke ophodnje nego i tri zgrade u neposrednoj blizini.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙