FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najmanje 18 mrtvih i 46 ranjenih u atentatima u Bagdadu

BAGDAD, 22. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Najmanje je osamnaest osobasmrtno stradalo, a 46 ih je ranjeno u srijedu navečer u istodobnojeksploziji triju automobila bomba u sjeverozapadnoj četvrti Bagdada,priopćio je izvor u ministarstvu unutarnjih poslova.
BAGDAD, 22. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Najmanje je osamnaest osoba smrtno stradalo, a 46 ih je ranjeno u srijedu navečer u istodobnoj eksploziji triju automobila bomba u sjeverozapadnoj četvrti Bagdada, priopćio je izvor u ministarstvu unutarnjih poslova.

U 20.30 sati po lokalnom vremenu jedno je vozilo eksplodiralo ispred ureda radikalnog šijitskog vođe Moqtade Sadra, drugo na parkiralištu, a treće u šijitskoj četvrti Choula, dodao je isti izvor.

Tri su iračka civila ubijena, a sedam ih je ranjeno u srijedu u eksploziji automobila bombe i u Mosulu, 370 kilometara sjeverno od Bagdada, priopćio je čelnik policije.

Doktor Halid Walid iz gradske bolnice potvrdio je da su sve žrtve civili. Prometni policajac Mohammad Nabhan Mohammad rekao je da je automobil bomba eksplodirao nedugo nakon prolaska američkog vojnog konvoja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙