FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nove žrtve u Iraku

BAGDAD, 25. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Osamnaest je osoba poginulo uIraku u petak navečer i u subotu ujutro u različitim napadima a samo ugradu Samarri je u samoubilačkom atentatu i eksploziji bombe poginulo11 osoba dok je 20 ranjeno, objavila je iračka policija.
BAGDAD, 25. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Osamnaest je osoba poginulo u Iraku u petak navečer i u subotu ujutro u različitim napadima a samo u gradu Samarri je u samoubilačkom atentatu i eksploziji bombe poginulo 11 osoba dok je 20 ranjeno, objavila je iračka policija.

Tijela osam policajaca, koji su radili na kontrolnoj točki na autocesti blizu jordanske granice, nađena su u subotu ujutro blizu grada Ramadija. Prema policijskim izvorima, ti su policajci oteti u petak i pogubili su ih nepoznati napadači.

Tijela pet šijitskih trgovaca koji su nestali prije dva dana također su nađena blizu rijeke i svi su ubijeni metkom u glavu.

U Bagdadu je pronađeno i tijelo člana općinskog vijeća Fadela Awda al Luabija, nakon što je i on otet u petak navečer.

Drugdje u zemlji, četiri su osobe ubijene u različitim napadima u petak navečer i u subotu ujutro, doznaje se od policijskih izvora.

U gradu Samarri je u subotu u samoubilačkom atentatu koji se dogodio ispred kuće jednog časnika sigurnosnih snaga poginulo 9 osoba a 16 ih je ranjeno.

Nešto ranije je eksplodirala bomba u istom sektoru i dvije su osobe poginule, a četiri su ranjene, kazali su policijski izvori.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙