FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovnik: porastao broj kažnjivih djela

DUBROVNIK, 12. srpnja 2005. (Hina) - U tijeku prvih šest mjeseci ovegodine u Dubrovačko-neretvanskoj županiji zabilježeno je 840kažnjivih djela, što je za 10 posto više nego u istom razdoblju prošlegodine, izvijestila je policija.
DUBROVNIK, 12. srpnja 2005. (Hina) - U tijeku prvih šest mjeseci ove godine u Dubrovačko-neretvanskoj županiji zabilježeno je 840 kažnjivih djela, što je za 10 posto više nego u istom razdoblju prošle godine, izvijestila je policija.

Od toga je, među ostalima, 471 kažnjivo djelo općeg, 17 organiziranog i 96 gospodarskog kriminaliteta te 185 zlouporabe droga i 33 iz kaznenopravne zaštite maloljetnika. Kako je rekao načelnik dubrovačko-neretvanske Policijske uprave Ivan Krešić broj svih tih kažnjivih djela je u porastu osim onih protiv maloljetnika.

Krešić je ocijenio kako je sigurnosno stanje na hrvatskom jugu vrlo dobro. Posebno je dobro što nema nerasvijetljenih teških kažnjivih djela, a dubrovačko-neretvanski PU je s 80 posto otkrivenih kažnjivih djela uspješniji nego prošle godine u isto doba.

Ivan Krešić je istaknuo da je dobra suradnja s policijom Bosne i Hercegovine i Srbije i Crne Gore, podsjetivši kako su u prvih šest mjeseci otkrivena samo 43 ilegalna prelaska granice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙