FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jeruzalem: lažna bomba protivnika povlačenja iz Gaze

JERUZALEM, 11. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - S glavnoga autobusnogkolodvora u Jeruzalemu u ponedjeljak su evakuirani putnici jer suprotivnici izraelskoga povlačenja iz pojasa Gaze postavili, poslije sepokazalo, lažnu bombu u jednom zahodu objavila je policija.
JERUZALEM, 11. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - S glavnoga autobusnog kolodvora u Jeruzalemu u ponedjeljak su evakuirani putnici jer su protivnici izraelskoga povlačenja iz pojasa Gaze postavili, poslije se pokazalo, lažnu bombu u jednom zahodu objavila je policija.

Ultranacionalisti su nekoliko puta izazvali sličnu uzbunu na željezničkom kolodvoru u Tel Avivu i na ulicama središta Jeuzalema, a sve u sklopu kampanje protiv povlačenja.

Policija kaže da su u najnovijem slučaju u zahodu pronašli torbu sa satom žicama povezanim na plinsku bocu, ali nije bilo eksploziva.

Na lažnoj bombi bila je poruka: "povlačenje će vam eksplodirati u lice", objavljeno je.

Putnici su tijekom uzbune izašli na pločnik. Policija je pred kraj večernje gužve zatvorila terminal i zaustavila promet sve dok pirotehničari za pola sata nisu područje proglasili sigurnim.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙