FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sutra sastanak visokih palestinskih i izraelskih dužnosnika

GAZASutra sastanak visokih palestinskih i izraelskih dužnosnikaGAZA, 4. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Visoki izraelski i palestinskidužnosnici sastat će se u utorak kako bi nastavili s koordinacijomplaniranog izraelskog povlačenja iz pojasa Gaze i sa sjevera Zapadneobale, priopćeno je u ponedjeljak.
GAZA, 4. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Visoki izraelski i palestinski dužnosnici sastat će se u utorak kako bi nastavili s koordinacijom planiranog izraelskog povlačenja iz pojasa Gaze i sa sjevera Zapadne obale, priopćeno je u ponedjeljak.

U priopćenju palestinskog ministarstva unutarnjih poslova navodi se da će palestinsko izaslanstvo predvoditi general Jamal Abu Zayed, zamjenik ministra unutarnjih poslova Nassera Yousefa.

General Hariel, direktor Odjela za planiranje izraelskog ministarstva obrane bit će na čelu izraelske delegacije.

"Cilj sastanka je nastavak koordinacije dviju strana kako bi se pripremilo očekivano izraelsko povlačenje iz 21 židovskog naselja u pojasu Gaze i četiti na sjeveru Zapadne obale", stoji u priopćenju.

Očekuje se da će se Izrael 17. kolovoza povući iz pojasa Gaze i sa sjevera Zapadne obale u sklopu provedbe jednostranog plana razdvajanja od Palestinaca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙