FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Castro zaprepašten događajima u Londonu

HAVANA, 8. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Kubanski predsjednik FidelCastro u pismu britanskoj kraljici Elizabeti II. kaže da je šokiranbombaškim napadima u Londonu koje je osudio kao napad na britanskinarod koji se ne može opravdati.
HAVANA, 8. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Kubanski predsjednik Fidel Castro u pismu britanskoj kraljici Elizabeti II. kaže da je šokiran bombaškim napadima u Londonu koje je osudio kao napad na britanski narod koji se ne može opravdati.

Castro je u pismu koje je u petak objavio dnevni list komunističke partije Granma izrazio svoju sućut kraljici i britanskoj naciji povodom bombaških napada u Londonu.

"Uvjeravam Vas da narod Kube, koji je bio žrtva terorizma više od četiri desetljeća, dijeli bol i odbacuje ovaj napad koji nema opravdanja", napisao je Castro iskoristivši i priliku da podbode svoje starog neprijatelja Sjedinjene Države.

Kuba optužuje Washington da pribjegava terorističkim metodama kako bi podrivao socijalistički sustav od Castrove revolucije 1959., uključujući i planiranje ubojstva kubanskog čelnika i bombaške napade od strane izbjeglica s Kube koje uvježbava CIA.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙