FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Drnišu otvorena šesnaesta Jolly JBS trgovina

DRNIŠ, 8. srpnja 2005. (Hina) - Tvrtka Jolly JBS, vlasnika JosipaStojanovića, otvorila je danas u Drnišu svoju šesnaestu trgovinu,poslovno-prodajni centar u koji je uloženo 800 tisuća eura.
DRNIŠ, 8. srpnja 2005. (Hina) - Tvrtka Jolly JBS, vlasnika Josipa Stojanovića, otvorila je danas u Drnišu svoju šesnaestu trgovinu, poslovno-prodajni centar u koji je uloženo 800 tisuća eura.

Ta je tvrtka svoju prvu trgovinu prije 16 godina otvorila upravo u Drnišu, zbog čega Stojaković ističe da je riječ o povratku kući.

U sklopu prodajnog centra, ukupne površine 1500 četvornih metara, uz veliki super market nalaze se i četiri manje specijalizirane trgovine, caffe bar i poljoapoteka.

Tvrtka Jolly JBS najuspješnija je trgovačka kuća u Šibensko-kninskoj županiji koja danas broji 440 zaposlenih, sa mjesečnim utroškom nešto manjim od milijuna kuna.

Najavljeno je otvaranje sličnog centra u šibenskom naselju Meterize, te na području Primoštena-Rogoznice čime će tvrtka, kako je rečeno, pokriti cijeli prostor Županije.

Centar je danas otvorio drniški gradonačelnik Ante Dželalija, kazavši kako će u centru biti zaposlena 32 djelatnika, mahom žene, koje su i najbrojnije na listi nezaposlenih u ovom gradu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙