FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na Bajakovu bez tzv. bijelog štrajka

BAJAKOVO, 8. srpnja 2005. (Hina) - Na međudržavnom graničnom prijelazusa Srbijom i Crnom Gorom Bajakovo djelatnici Carine ne nalaze se utzv. bijelom štrajku, izjavio je predstojnik Carinske ispostaveBajakovo Anto Antunović.
BAJAKOVO, 8. srpnja 2005. (Hina) - Na međudržavnom graničnom prijelazu sa Srbijom i Crnom Gorom Bajakovo djelatnici Carine ne nalaze se u tzv. bijelom štrajku, izjavio je predstojnik Carinske ispostave Bajakovo Anto Antunović.

Razlog za nepristupanje za tzv. bijelom štrajku su ionako velike gužve na tom graničnom prijelazu koje su osobito izražene u srpnju, kada na godišnji odmor iz zapadnoeuropskih zemalja u Tursku putuju državljani te zemlje, rekao je Hini Antunović.

Prema njegovim riječima, radnim danom preko graničnog prijelaza Bajakovo prođe u oba smjera oko 12 tisuća putnika, oko tri tisuće osobnih vozila, oko 600 kamiona i 130 autobusa, a vikendom više, zbog čega se promet vikendima preusmjerava i na druge granične prijelaze. Vikendima prođe oko 33 tisuće putnike, sedam tisuća osobnih, 650 teretnih vozila te oko 150 autobusa.

Glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Miroslav Janić rekao je za Hinu kako raspolaže saznanjima da niti na preostalim graničnim prijelazima u Vukovarsko-srijemskoj županiji djelatnici carine nisu u tzv. bijelom štrajku.

Prema dosadašnjim podacima, ni na ostalim graničnim prijelazima nema gužvi, bez obzira na štrajk carinika.

Više prometa na ulazu u Hrvatsku bilo je u Primirsko-goranskoj županiji na prijelazu Rupa jutros od 8 do 9,30 sati, ali policija procjenjuje da je riječ o uobičajenom povećanju prometa zbog dolaska turista. Tada je kolona na ulazu u Rupi bila dugačka do dva kilometra. Preko Pasjaka se ulazilo u dvije kolone.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙