FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: kiša u većem dijelu zemlje; u 8 počinje bijeli štrajk carinika

ZAGREB, 8. srpnja 2005. (Hina) - Pogoršanje vremena s kišom zahvatiloje veći dio zemlje, a u Gorskom kotaru mjestimice ima sumaglice ividljivost je između 100-200 metara, izvijestio je jutros Hrvatskiautoklub (HAK).
ZAGREB, 8. srpnja 2005. (Hina) - Pogoršanje vremena s kišom zahvatilo je veći dio zemlje, a u Gorskom kotaru mjestimice ima sumaglice i vidljivost je između 100-200 metara, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Od 8 do 22 sata na svim graničnim prijelazima i carinarnicama u Hrvatskoj carinici stupaju u bijeli štrajk - najavili su da neće obustaviti rad nego će početi striktno primjenjivati propise iz djelokruga carinske službe na svakog putnika i robu koja prelazi carinu.

Na GP Bajakovo tijekom noći promet je oslabio, ali gužve u putničkom prometu očekuju se i danas.

Do 10. srpnja na relaciji Kukuljanovo-Bakar svaki dan će se nekoliko puta prevoziti specijalni teret koji se kreće sporo, pa HAK poziva vozače na oprez.

Do 9. srpnja zbog radova zatvorena je dionica ceste D44 Ponte Porton-Livade. Obilazni smjerovi su: D21 Ponte Porton-Tićan-Baderna-ŽC6042, Karojba-Tićan-ŽC5007, te Karojba-Motovun, u oba smjera.

Do 1. kolovoza zatvorena je dionica Podravske magistrale Slatina-Našice, zbog obnove kolnika između Čačinaca i Donje Motičine. Obilazan smjer je Slatina-Donji Miholjac-Našice.

HAK podsjeća da su radovi na A3 Zagreb-Županja od Novske prema Okučanima, na zagrebačkoj obilaznici, na dijelu ceste D1 od GP Macelj do čvora Krapina, na autocesti A2 Zagreb-Krapina.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙